1. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κάνοντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

  1. EUROBANK: GR1102601530000040200403068
  2. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR7901725110005511024048465

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό του dtools.gr θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας κατά τηνπραγματοποίηση της πληρωμής ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις. Σημειώστε πως η παραγγελίας σας θα διεκπεραιωθεί αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την διαδικασία της τράπεζας.Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας (απόδειξη κατάθεσης) με email στο [email protected] για πιο άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

 

 

  1. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει ένα επιπλέον κόστος 3€.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη σε παραγγελίες με αξία άνω των 500€ ή σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σας με μεταφορική.

 

 

  1. Πληρωμή μέ Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Το dtools.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της EUROBANK, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της EUROBANK. Το dtools.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Άτοκες δόσεις: Στο dtools.gr μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε 12 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 200€. Για αγορές κάτω των 200€ μπορείτε νε εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε 6 άτοκες δόσεις.